Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 06-12-2018, 19:18   #1072
yaris1
ford::professional

Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał karolmil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam Was!
Zakupiłem właśnie radio 2DIN z Androidem 7.1 z allegro. Skuszony tym wątkiem i w miarę dobrymi opiniami. Chciałbym spróbować sam je zamontować. Tutaj jest moje pytanie, aby nic nie zepsuć. Czy istnieje jakiś tutorial/instrukcja szczegółowa jak podłączyć ten gąszcz kabli? Instrukcję mam po angielsku, uproszczoną - tak wygląda. Podłączę bez problemu to, co jest opisane, ale niestety wiele jest pominięte? Niektóre z końcówek, niektóre bez opisu i metki. Będę wdzięczny jeśli ktoś ma doświadczenie w tym temacie, podłączył radio poprawnie wszystko mu działa. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witaj jest wiele modeli odtwarzaczy a z androidem cała masa i nawet tak samo wyglądają a posiadają inne połączenia podaj nazwę lub nawet linka z nazwą

Bump:
Cytat:
Napisał trucho Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanko, od Isudara są do wyboru wersje z DSP i bez. Ta bez dostępna jest DE. Czy ktoś powie mi co faktycznie DSP zmienia? Czy warto zamawiać w Chinach wersję z DSP?
Trochę na pewno ale czy warto to tylko zależy od ciebie ja mam bez i radio gra naprawdę dobrze. I nie włączam LOUD w opcjach kreatora bo jak włączę to dla mnie jest za głośno
yaris1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem