Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana łańcucha rozrządu 2.0 140km
View Single Post
Stary 08-12-2018, 08:35   #136
bonnusek
ford::beginner

Model: ford galaxy mk3
Silnik: 2.0tdci 163km
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Wymiana łańcucha rozrządu 2.0 140km

Cytat:
Napisał Zbyniu123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja zrobilem ponad 10 tys km z tym dzwiekiem i sie nie urwalo.
Ogolnie ja bym ci radzil sprzedac to auto bo zmienisz lancuszek i dalej bedzie to samo, ja sie poddalem i kupilem drugi silnik

Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Hmm to czemu po wymianie lancuszka na nowy dalej dzwoni?tzn ze to cos innego albo ze te zebatki na walkach sa tez wyrobione przez luzny lancuch?

Bump:
Cytat:
Napisał raven006 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bonnusek, ja juz zrobilem z 15 tys km z tym i wczesniej pewnie tez szumialo, bylem juz raz w PL trasa 4000 km, i teraz na swieta tez jade. Moim zdaniem niema sie co stresowac, dokup sobie breakdown cover z opcja holowania do kraju i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak na wszelki wypadek. Który rok auta ?
Rok auta 2010 po lifcie.breakdown cover full chirchilla mam z opcja holowania ale do bliskiego garazu i jesli auto nie bedzie naprawione w 24h to wtedy nas transportuja w miejsce docelowe a auto holuja do uk , jesli wartosc naprawy nie przekracza wartosci auta.
P.s. kiedy jedziesz do pl?

Ostatnio edytowane przez bonnusek ; 08-12-2018 o 08:41
bonnusek jest offline   Odpowiedź z Cytatem