View Single Post
Stary 09-12-2018, 12:44   #92
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Auto z wyciętym DPF czy katalizatorem już nie przejdzie przeglądu?

Cytat:
Napisał Istvan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Porównanie Norwegii (względem produkcji i zasobów energii) do jakiegokolwiek kraju a w szczególności Polski jest również śmieszne i wprost niestosowne.
Nie rozumiem dlaczego jest niestosowne a już zupełnie nie rozumiem dlaczego jest wprost śmieszne.

@Serek_On_Dope to co to jest ta motoryzacja i dlaczego ekologia ją zabija? Nie będzie jej za 20 lat? Nie będzie samochodów?

Osobiście z utęsknieniem czekam na czasy, w których elektryczny samochód o zasięgu przewyższającym moje potrzeby zawiezie mnie autonomicznie do celu. Zagwarantuje mi to podróż w dużo większej ciszy, z małymi przeciążeniami, w pojeździe o dużo bardziej komfortowym zawieszeniu. Będzie można wysiąść z takiego pojazdu po 5 godzinach jazdy wyspanym i wypoczętym. A co najważniejsze? Jeżeli niemal wszystkie samochody będą autonomiczne to dojadę tam żywy. W przyszłości do której doprowadzą nas (oby nas) samochody autonomiczne o wypadkach śmiertelnych będą donosić z krajów trzeciego świata. Według mnie to dopiero będzie prawdziwa motoryzacja dostępna dla każdego. Od szczeniaka jadącego na trening piłki bo dziadka na wózku inwalidzkim.