Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie felgi i oponki na zimę ?
View Single Post
Stary 09-12-2018, 13:12   #1282
Davidof81
ford::beginner

Imię: Dawid
Model: Ford S-max
Silnik: 2.0 Tdci 140 km
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Jakie felgi i oponki na zimę ?

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak. Dla oszczędzających właścicieli. Na przykład, dla takich, co w aso kupują po "korzystnej" (zrabatowanej) cenie.
Jeżeli pijesz do mnie.... to ja nie kupiłem gdzieś w ASO po "korzystnej" cenie
po prostu trochę inna historia....a trochę tez opinii szukałem i u tych co sprzedają (wiadomo każdy zachwala towar który chce sprzedać) i u tych którzy użytkują i oponki mają bardzo dobre opinie.....

BTW ....
"Firestone Tire and Rubber Company – amerykańskie przedsiębiorstwo produkujące opony założone w 1900 roku przez Harveya S. Firestone’a w Akron. Od początku istnienia przedsiębiorstwo było głównym dostawcą opon dla firmy Ford Motor Company.

Od 1988 roku Firestone jest częścią japońskiego koncernu Bridgestone."

więc chyba to nie jest qpa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Davidof81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem