Przed kupnem nowego samochodu z salonu brałem pod uwage forda za wielkiej wody, jednak nazywam sie Tomasz, niewierny Tomasz więc nie bardzo wierze w to, że Amerykanin sprzedał budżetowego rocznego czy kilkuletniego forda z przebiegiem 30tyś, bo dostał lekko w dupe, lub otarł sie prawym bokiem na parkingu.
Wszyscy liczą pieniążki !!! Szybciej uwierzyć mogę ze snob został lekko puknięty w auto i sprzedaje, ale nie budżetowego kompakta.
W opisie i na zdjęciach widać ze lekko lub mocniej uderzony, a rok wcześniej podtopiony ze zwłokami na tylnim siedzeniu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomijam późniejsze dopasowywanie części itp. skonczywszy na dużym spadku cenu przy odsprzedaży.
Czasami w europie trudno ustalić faktyczną przeszłość , a co dopiero z usa.
Mogę sie mylić, często sama niewiedza i nieświadomość nas przeraża
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając do Mondeo i konkurencja... W ciągu ostatnich czterech miesięcy przejechałem ok 20tyś km łącznie OCTAVIA, ASTRA, MONDEO, AURIS WSZYSTKIE KOMBI NA ON 2017r. Tak wiem inne klasy aut.
MONDEO ZDECYDOWANIE ZDYSKWALIFIKOWAŁO RYWALI