View Single Post
Stary 10-12-2018, 13:00   #5435
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Przed kupnem nowego samochodu z salonu brałem pod uwage forda za wielkiej wody, jednak nazywam sie Tomasz, niewierny Tomasz więc nie bardzo wierze w to, że Amerykanin sprzedał budżetowego rocznego czy kilkuletniego forda z przebiegiem 30tyś, bo dostał lekko w dupe, lub otarł sie prawym bokiem na parkingu.
Wszyscy liczą pieniążki !!! Szybciej uwierzyć mogę ze snob został lekko puknięty w auto i sprzedaje, ale nie budżetowego kompakta.

W opisie i na zdjęciach widać ze lekko lub mocniej uderzony, a rok wcześniej podtopiony ze zwłokami na tylnim siedzeniu.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomijam późniejsze dopasowywanie części itp. skonczywszy na dużym spadku cenu przy odsprzedaży.

Czasami w europie trudno ustalić faktyczną przeszłość , a co dopiero z usa.
Mogę sie mylić, często sama niewiedza i nieświadomość nas przerażaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wracając do Mondeo i konkurencja... W ciągu ostatnich czterech miesięcy przejechałem ok 20tyś km łącznie OCTAVIA, ASTRA, MONDEO, AURIS WSZYSTKIE KOMBI NA ON 2017r. Tak wiem inne klasy aut.
MONDEO ZDECYDOWANIE ZDYSKWALIFIKOWAŁO RYWALI

Ostatnio edytowane przez tomaszjan31 ; 10-12-2018 o 16:00
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem