Temat: [Ogólne] SYNC2 z Polskim lektorem :)
View Single Post
Stary 12-12-2018, 16:00   #90
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Czy wystarczy wziąc te pakiety udostępnoione przez Compulse i zmienić pierwsze znaki wg tej informacji co podałeś ...
Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jak przez pomyłke wsadzę jakiegoś pena do slota (z jakimiś tam plikami) ...)
Po pierwsze priomo - to jak na razie ja osobiście nie podałem żadnej informacji ułatwiającej kradzież cudzego oprogramowania. Jedynie wyraźnie wskazałem, iż wiem (zresztą od ponad roku...) jak Rosjanin zabezpieczył swoje pakiety instalacyjne. Tekst był adresowany do Tych co najwyraźniej uprawiają takie praktyki i ogłaszają się, że są "jedynymi w kraju"... Potwierdzam - w uprawianiu procederu pewnie tak, w wiedzy co i jak zupełnie nie.
Poza tym - nie wypowiadam się o pakietach udostępnionych przez Compulse czy kogokolwiek innego - nie jego pakiety.

Ostatnie kilkanaście postów w tym wątku uważam za szczególnie naganne. Jakże namacalny dowód na opinię o nas "Polak potrafi! Kr...".