Cytat:
|
....Równie dobrze inny rodak, może bystrzejszy od Rosjanina, znalazł inne rozwiązanie - mające podobne efekty (w sumie to nawet nie wiadomo kto jest właścicielem pomysłu i pewnie będzie trudno go zidentyfikować, każdy może powiedzieć że ja to wymyśliłem)...
|
Mówiąc krótko - coś słabo dedukujesz...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ma żadnych innych "pomysłów" i "rodaków mądrzejszych od Rosjanina". Nie ma żadnych "różnych rozwiązań".
Są tylko pakiety opracowane przez Rosjanina i instalowane przez "pomysłowych" Rodaków... Jest jeden dokładnie identyfikowalny autor i właściciel pomysłu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Instaluję legalnie kupione od Rosjanina pakiety i mogę Ci udowodnić, że wszystkie inne pokazane na tym forum instalacje są identyczne.
A że Rosjanin dostał swoje wynagrodzenie od "pomysłowych" jedynie za te, które posłużyły do zrozumienia "co i jak", to już inna historia.