Czyli u mnie i kolegi WTMAR, WOJT66, i FRONIU0 taka sama usterka .Myślę sobie że powinni chyba zrobić akcje serwisową na te żaluzje.
W poniedziałek wysłałem poprzez formularz kontaktowy do serwisu opis usterki wraz z filmikami i chęcią umówienia się na diagnostykę i jak do tej pory cisza. Czyżby problem był jakiś mega poważny ?. Na swoim wątku który założyłem też nikt nie znał przyczyny -
https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=287366. Do serwisu nie specjalnie mi się spieszy ponieważ raczej na pewno będę musiał wysłuchiwać jak w przypadku kolegi Wojt66 że wszystko jest w porządku błędów nie ma ,żaluzje pracują prawidłowo itd.
W każdym razie wczoraj zamówiłem kabel viaken stn1170 i jak przyjdzie przejrzę jeszcze raz na spokojnie to co mnie interesuje może coś wypatrzę. Miałem też kupić silniczek do żaluzji z aledro i podmienić , ale skoro Froniu0 kupił żaluzje w salonie i też ta sama usterka to może rzeczywiście może jest potrzeba kalibracji/przyuczenia tak jak przyucza się wycieraczki ?