Witam Panowie i Panie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To jest mój pierwszy post i zarazem prośba o pomoc, bo nie wiem co robić...
Zacznę od początku. Kupiłem go za grosze od starszej Pani, która nawet nie wiedziała, że w aucie jest 5 bieg (według mnie jej syn jest handlarzem i podrzuca starszej matce auta na sprzedaż, aby szybciej zeszły
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Na początku w aucie wymieniłem rozrząd, zespawana była nowa siatka ponieważ bardzo stukało w środku na biegu jałowym, ale po spawaniu okazało się że jednak to nie to. Po przeszukaniu forum okazało się, że to poduszka pod skrzynią biegów (w kształcie lizaka) wymieniona i trochę pomogło.
Do rzeczy... Od początku były takie dźwięki od silnika (mocne stukanie, solidne przygaszanie świateł mijania i świateł zegarów) mysłałem że jest to normalne jak na ten wiek auta i taki przebieg (315 tys.). Każdy jak wsiada do tego auta to mówi, że to nie jest naturalne... Dodam, że jest to moje pierwsze auto. Zatrzymała mnie dziś w nocy policja i stwierdziła, że jest to usterka i raczej nie mogę dalej jechać (Panowie stali za autem i słyszeli "jakieś" mocne bicie), ale pogadałem i pojechałem...
Nagrałem film, mam nadzieje że wystarczy, proszę o pomoc i wyrozumiałość. (mam nadzieje że to nie katalizator czy jakiś inny diabeł...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) HELP
LINK do filmu (polecam w słuchawkach)
https://youtu.be/8WzSgQoG1pg