Panowie! SUKCES !!!
Ale od początku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wpadłem do auta i zdjąłem pokrywę kamer i tu szczena w dół mi opadła bo co za C**J wyciągnął mi wtyczkę od czujnika deszczu!!!
Wpięcie wtyczki i światełka działają jak należy do tego wycieraczki również
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Micha się cieszy
Dzięki wszystkim za pomoc i rady
P.S.
@
komarkutno
po podłączeniu czujnika deszczu czujnik na desce rozdzielczej całkowicie zmienił swoje "zadanie" przestał zmieniać podświetlenie deski. Prawdopodobnie teraz odpowiadać za to będzie czujnik deszczu i jak się okazuje również świateł, nie sprawdzałem czy przykrycie czujnika na szybie spowoduje "uruchomienie" czujnika na desce bo zimno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sprawdzę innym razem i dam znać