Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 14-12-2018, 11:29   #5063
Sugar1487
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: Mondeo mk5 Kombi
Silnik: 2.0 TDCi Bi-Turbo
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Panowie! SUKCES !!!

Ale od początku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wpadłem do auta i zdjąłem pokrywę kamer i tu szczena w dół mi opadła bo co za C**J wyciągnął mi wtyczkę od czujnika deszczu!!!
Wpięcie wtyczki i światełka działają jak należy do tego wycieraczki również Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Micha się cieszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzięki wszystkim za pomoc i rady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. @komarkutno po podłączeniu czujnika deszczu czujnik na desce rozdzielczej całkowicie zmienił swoje "zadanie" przestał zmieniać podświetlenie deski. Prawdopodobnie teraz odpowiadać za to będzie czujnik deszczu i jak się okazuje również świateł, nie sprawdzałem czy przykrycie czujnika na szybie spowoduje "uruchomienie" czujnika na desce bo zimno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sprawdzę innym razem i dam znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sugar1487 jest offline   Odpowiedź z Cytatem