Witam
Pacjent to świezo zakupiona Kuga 2011rok, w aucie jest moduł BT/VC 8M5T-19G488. Radio sony 2 generacji 6CD, soft niestety 04-04-14.
Mam dwa problemy:
1. Po podpięciu się do gniazda aux nie ma dzwieku, sprawdziłem wiązkę i wychodzi na to ze sygnał nie wychodzi z modułu BT/VC. Zrobiłem mostek we wtyczke BT/VC tak żeby podać sygnał aux prosto do radia i wtedy wszystko działa. Czyli moja pierwsza myśl uszkodzony moduł, wziąłem od kolegi 2 inne moduły też 488 i sytaucja jest taka sama...nie działa.
Macie jakieś pomysły dlaczego?
2. Nie mogę sparować modułu BT/VC z telefonem, nie wyswietla kodu PIN, zapewne przez za niski soft radia. Chciałem w ASO kielce zrobić aktualziacje ale oni twierdze ze tego nie zrobią bo się nie da....paranoja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy jesli włożę ten mój moduł do innej Kugi gdzie wszystko działa i go sparuję z właściwym telefonem to po przełożeniu do mojego auta bedzie to działac??
Chce uniknąc sytuacji że niepotrzebnie będę rozkręcał auto kolegi a wyjąć schowek z Kugi to jest jakiś dramat... ;/