Dzisiaj wziąłem się za wymianę pompki spryskiwaczy na poprawioną wersję z uszczelką. Tak jak pisano wcześniej, posiada ona białą kropkę. Dostępna na allegro za 150zł:
https://allegro.pl/oferta/pompka-spr...mbi-7622966922
Wymiana jest bardzo prosta, trzeba zdjąć prawe przednie koło i wykręcić kilka śrubek błotnika wewnętrznego, a potem go odchylić i mamy dostęp do zbiornika i pompki.
Oczywiście po wypięciu wtyczki wylał się z niej płyn co potwierdza to jako przyczynę problemów z zalewaniem C6 w module BCM. Osuszyłem wtyczkę, wpiąłem nową pompkę i zobaczymy czy ta uszczelka rzeczywiście pomoże.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.