Proszę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Axa za nowe auta stan licznika 5 km , jeśli dla ciebię to jest mało wiarygodne mogę zrobić inne zdjęcia.
Generalnie może o tym nie wiesz ale ja bedąc z fili DAS direct w de i pytając za mazdę dostałem cenę 890 euro.
W internecie jest wyszukiwarka ubezpieczeń, co najmniej 50 firm sprawdza, podajesz dane wszystkie i dostajesz od najtanszego.
Wybrałem Axa bo to było prawdziwe full kasko ze wszystkim jak ochrona watrosci auta przez 2 lata, wybieranie warsztatu i inne, okrojone wersje były tańsze ale generalnie wybralem najtanszy z full opcja.
Polecam przez internet bo osoboscie w fili to zawsze bedziesz kilkaset euro w plecy.
Nie zapomnij że do konca listopada można się przenieść.
Kwota na dole 304,66 to platne halb czyli 2x do rku 2x= 612 euro na rok. ( 2,5 tyś zł. ) za nowe auto nie mają ful wszystkich zniżek w De.
Poza tym na 1 zdjęciu to pisże : Zahlart bei Antrag:halbjährlich per Lastschrifteinzugsverfahren
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.