Cytat:
|
....ot taka moja całkowicie obiektywna opinia...
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w czym ci Kolego mam ja akurat pomagać? Jakoś tak nie sprecyzowałeś...
No i po co? Przecież Kolega Tomek wszytko 'ogarnął' - wystarczy tylko aby opisał...
Poproś pomocnego kolegę - może tym razem będzie łaskawy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do Twoich uwag o pieniądzach - nie mam w zwyczaju dla ASO na FV sprzedawać towaru pochodzącego z kradzieży... Inni mogą to robić - nie mój problem.
Nie zważam na takie uwagi jak Twoje, nie nazywam Cię żadnymi inwektywami. Uszczypliwość włączam zwykle w odpowiedzi na prostactwo i puste 'bicie piany'.
BTW - ad rem.
Kupiłem kilka pakietów, w piątek nawet 'rzutem na taśmę' jeden zainstalowałem, ale nie zdążyłem skonfigurować. W poniedziałek będę go konfigurował i wtedy może wreszcie w wątku pojawi się jakaś sensowna informacja zamiast czystego marketingu...
A to zdjęcie dla mówiących o 'różnych rozwiązaniach'... Dość łatwo poznać czy istnieją...
Instalowałem w ASO (na serwisie) i nie mogłem 'wziąć sobie auta' aby to dokończyć - stąd konieczność poniedziałkowego 'uzupełnienia'.
Poszło m.in. o brak telefonu właściciela. Ma iPhone...