Cytat:
Ja mieszkam jedną nogą w Trondheim i tam nie mamy w ogóle samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Komunikacja perfekt, ścieżki dla rowerów perfekt...szkoda nam było trzymać samochód, jak wszędzie można było dojść na piechotę lub dojechać rowerem, czy autobusem. Teraz jak nam się córa pojawiła i będziemy mieszkać gdzie indziej to dopiero kupię auto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.a w zasadzie już kupiłem, tylko na razie lata w PL, elektryczny Nissan Leaf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bus pasy(jest ich w Trondheim sporo), parkingi za free itp. no i można od razu deptać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Patrząc na poziom ostatnich postów, to sobie myślę, że nie zostałeś wyzwany od nieudaczników którzy muszą wyjechać na zmywak tylko dlatego, że akurat ludzie mają do Ciebie biznes, więc musza szanować. Ja już wiązanki zaliczyłem, kolega edmun jak wyżej.
Ale od "kibica" ciężko wymagać czegoś więcej. Jak w środę po meczu VCF-MU wróciliśmy do hotelu to trafiliśmy na inną ekipę z PL, w stanie mocno już napoczętym (zdaje się że oni konsumowali mecz w TV w hotelowym barze). Akurat z Zabrza, raczyli pół hotelu przyśpiewkami jakie to sąsiednie zespoły są "k" i "ch". Wspaniałe budowanie wizerunku Polaka za granicą. Na próbę zwrócenia uwagi że robią siarę, też zapachniało spotkaniem kolana z czołem, ale stan upodlenia był zbyt duży więc skończyło sie na bełkocie
.
Swoją drogą, jakbyś był przejazdem w Stavanger, to mam w okolicy fajny warsztat tunerski. Ale taki wiesz - przerabianie starych transamów czy nawet Sierry na podtlenki azotu, i "madmax'owe" wloty powietrza. To nie to co Białystok, ale klimaty ciekawe.