View Single Post
Stary 19-12-2018, 20:10   #38
Speedo
Junior Moderator

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat (masakra)

Cytat:
Napisał Danielo_82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a na poważnie to jesteś chyba pierwszą osobą niezadowolona z acc
pierwszą to nie ale może drugą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

https://forum.fordclubpolska.org/sho...postcount=2116

pisałem o tym kiedyś ale nikt nie podjął tematu, jakby mi się chciało (a nie chce) to bym to wywalił z auta i zakopał w ogrodzie, bezużyteczny szajs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chociaż nie, forward alert to jest pożyteczna funkcja, dlatego to u mnie jeszcze siedzi, wolę mieć FA i nie używać tempomatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. być może to lepiej działa w automatach...

co do prostego pozbycia się to chyba starczy zmienić lewe przyciski na kierownicy (pewnie jeszcze się na tym zarobi bo "radarowe" poszukiwane) i zmiana konfiguracji w elmconfig, innej drogi typu tu kliknij tam wypnij raczej nie ma

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 19-12-2018 o 20:16
Speedo jest offline   Odpowiedź z Cytatem