Cytat:
|
Widzę że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem .Przeczytaj mój poprzedni post .Pisałem że mam koła 225/45/18 a nie 235/40/18. Nawet nie czytasz tego co ktoś pisze a kłapiesz jak potłuczony.
|
Wielka różnica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na dodatek niehomologowany rozmiar
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Co tu Wam tu zamula? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega daawno temu wpakował do Opla Kadetta 1.3 60 KM 19 cali masy wirującej i ruszał z piskiem z każdego skrzyżowania. Nic mu nie zamulało.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.