Temat: [Ogólne] SYNC2 z Polskim lektorem :)
View Single Post
Stary 21-12-2018, 18:53   #146
b3zel
ford::average

Model: Ford Focus Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wersja Navitela 9.8.187 użyta przez Rosjanina akceptuje mapy do Q2 2018. Mapy nowsze (począwszy od Q3 2018 ) wymagają nowszej wersji programu.
Trochę słabo z tym, czyli Navitela na dłuższą metę nie poużywamy chyba że znowu ktoś będzie miał nowszą wersję. Dziwne to jakieś bo pamiętam jak kiedyś kupiłem swoją pierwszą nawigację, wystarczyło mapę zaktualizować a nie wersję nawigacji na nowszą.
W sumie podstawowa nawigacja też nie jest aktualna do końca, jak wiadomo. Kusi mnie bardzo ten mirrorlink, musiał bym skoczyć do leszcza ale w ten śnieg mi się nie chce jechać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może ktoś jest bliżej niż 200km jazdy ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może w Gdańsku ktoś to ogarnia mam dwupasmówkę do samego Gdańska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
b3zel jest offline   Odpowiedź z Cytatem