View Single Post
Stary 21-12-2018, 19:55   #111
staszq2
ford::beginner

Imię: Staszq
Model: Focus MKII / Mondeo MK4
Silnik: 1.6 TDCI - 109 HP / 2.0 TDCI 130HP/320NM==>185HP/413NM
Rocznik: 2007 / 2007
Domyślnie Odp: Grupowe chipowanie by Heko, wrzesień 2018

Szimano wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ponad rok temu robiłem a raczej Grzegorz znany bardziej jako heko zrobił czipsa w moim Mundku 2.0 TDCI 130 HP/320 NM manual - finalnie wyszło 185 HP/416 NM (seria wypluła o dziwo 156 HP i 380 NM). Zrobiłem ponad 20 000 km w różnorakim stylu jazdy, nie ukrywam, że lubiłem wykorzystywać moment obrotowy dosyć często Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. średnie spalanie nie uległo zmianie, wyniosło 6,9 litra ale frajda z jazdy była lepsza, lepsze przyśpieszenie, jedynie v-max się nie zmienił ale to i tak mało kiedy się wykorzystywało. Po co piszę ten post? Po to żeby dla tych co się zastanawiają nad chipsem u heko, żeby się nie zastanawiali - jest na plus, autko śmiga nadal mimo iż sprzedałem ale na miesjcu (potrzebowałem automatu) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nic złego z silnikiem się nie stało, no i po prostu jako, że jestem zadowolony z efektów to mam zwyczaj polecać takich ludzi.
staszq2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem