Odp: błędy po wycięciu dpf
Witam serdecznie wszystkich i życzę wesołych świąt :-) , chciałem podziękować wszystkim którzy postawili się za mną i zrozumieli mój problem .Dodam tylko bo czytając te wszystkie posty że chyba ci którzy mieli najwięcej do powiedzenia by mnie skarcić nie czytali uważnie . tak w ramach przypomnienia :
DPF był już wycięty jak kupiłem auto i z uwagi na cenę auta kupiłem go nie patrząc na brak DPF.u i jedyna rzeczą która mnie deprymowała był ciągle palący się check.
Jak pisałem wcześniej zajmuję się zawodowo regeneracją układów paliwowych Diesla pod logiem Boscha co za tym idzie wiele wiele szkoleń i wiedzy na temat szkodliwości itd... tak więc po za Dieslem i nieszczęśliwym DPF.m powiem tak Że wyprodukowanie baterii do aut hybrydowych i jej utylizacja jest bardziej szkodliwa niż całe życie diesla bez DPF.u o czym Ekolodzy wielcy nie mówią bo biorą takie pieniądze od firm motoryzacyjnych że w głowach się nikomu nie mieści i ta całą ściema z Ecologią to tylko dymanie Ludzi z kasy bo biorąc pod uwagę Elektrownie czy to atomowe czy węglowe czy inne zawsze efektem ubocznym jest produkt niszczący środowisko dodam że cały przemysł jest oparty o paliwa naftowe o tym nikt nie pisał itd.. No ale wracając do tematu to na ELEKTRODZIE znalazłem kolegę który specjalizuje się w modyfikacjąch map w samochodach i powiedział że zmodyfikuje mi tak soft że komputer nie będzie widział DPF.u kupiłem już K.Taga i wysłałem zgrany soft po świętach obiecał że prześle zmodyfikowany . Szkoda że tak szacowne Forum no o marce mowa posiada też ludzi którzy więcej szkodzą niż pomagają zapominając o idei Forum ... na koniec jeszcze raz chcę podziękować wszystkim którzy wstawili się za moją osoba i rozumieli mnie za co wielkie dzięki .
|