Cytat:
W NX DVD to dość oczywiste, bo zmieniarka CD to pomysł przedliftowy...
@ metmusic
- co do obsługi przez NX SD/SD Plus (i poliftowy convers+...) to kwestia eksperymentu... Nie obstawiał bym w ciemno "orzechów przeciw dolarom", że pójdzie to bez bólu...
|
Znalazłem coś ciekawgo w oficjalnej broszurze reklamowej (katalogu) z kwietnia 2012:
„System nawigacji CD/SD z 7" kolorowym ekranem dotykowym Z zestawem głośnomówiącym z Bluetooth® , złączem USB/iPod®, funkcją odtwarzania plików MP3, zdalnym sterowaniem na kierownicy i ośmioma głośnikami. (Opcja) Kompatybilny ze zmieniarką 6CD. (Opcja)”
„System nawigacji CD/SD PLUS z 7" kolorowym ekranem dotykowym Parametry takie jak system po lewej, ale z dziewięcioma, wysokiej klasy głośnikami i chromowanym wykończeniem detali. (Opcja) Model ten jest kompatybilny z fabrycznie montowaną kamerą, ułatwiającą parkowanie tyłem oraz z systemem nagłośnienia Premium. (Opcja)”
Przy czym w wypadku Plusa nie ma nic o kompatybilności ze zmieniarką (chyba, że stwierdzenie "Parametry takie jak po lewej" oznacza, że też jest kompatybilny). Znalazłem jednak potwierdzenie na grupie MK4, że NX SD działa ze zmieniarką.