View Single Post
Stary 29-12-2018, 01:52   #4750
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W NX DVD to dość oczywiste, bo zmieniarka CD to pomysł przedliftowy...
@metmusic - co do obsługi przez NX SD/SD Plus (i poliftowy convers+...) to kwestia eksperymentu... Nie obstawiał bym w ciemno "orzechów przeciw dolarom", że pójdzie to bez bólu...
Znalazłem coś ciekawgo w oficjalnej broszurze reklamowej (katalogu) z kwietnia 2012:

„System nawigacji CD/SD z 7" kolorowym ekranem dotykowym Z zestawem głośnomówiącym z Bluetooth® , złączem USB/iPod®, funkcją odtwarzania plików MP3, zdalnym sterowaniem na kierownicy i ośmioma głośnikami. (Opcja) Kompatybilny ze zmieniarką 6CD. (Opcja)”

„System nawigacji CD/SD PLUS z 7" kolorowym ekranem dotykowym Parametry takie jak system po lewej, ale z dziewięcioma, wysokiej klasy głośnikami i chromowanym wykończeniem detali. (Opcja) Model ten jest kompatybilny z fabrycznie montowaną kamerą, ułatwiającą parkowanie tyłem oraz z systemem nagłośnienia Premium. (Opcja)”

Przy czym w wypadku Plusa nie ma nic o kompatybilności ze zmieniarką (chyba, że stwierdzenie "Parametry takie jak po lewej" oznacza, że też jest kompatybilny). Znalazłem jednak potwierdzenie na grupie MK4, że NX SD działa ze zmieniarką.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMG_0898.jpg (88.8 KB, 105 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 29-12-2018 o 09:57
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem