Cytat:
...tedik napisze swoje 5gr uwzględniając mój nick Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Krzysztofie - wszystkiego dobrego w Nowym, 2019 roku! Dla mnie jest to rok przejścia na emeryturę (właśnie w tej chwili osiągnąłem wiek emerytalny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - więc co najwyżej będę dzielił się na forum szczegółowo swoją wiedzą (wnuki zbyt nieletnie by im to przekazać...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Ani mi w głowie utarczki z Tobą Kolego...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W ostatecznym rozrachunku i tak każdy zostaje sam z własnym sumieniem i własnym odbiciem oglądanym w lustrze przy goleniu (lub makijażu - serdeczny Noworoczny ukłon w stronę naszych Dam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).