Temat: [Mondeo 2000-2007] jaki interfejs diagnostyczny
View Single Post
Stary 01-01-2019, 14:49   #869
radkor
ford::professional

Imię: Radek
Model: VOLVO V40
Silnik: 1.6EB
Rocznik: 2013
Domyślnie Interfejs diagnostyczny

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niestety takich "wydaje mi się" porad na naszym forum jest "na pęczki"...
Dlatego napisałem "chyba". Nie każdy pozjadał wszystkie rozumy aby być "guru" w tych kwestiach. Przepraszam, że chciałem pomóc... Po to jest forum aby próbować sobie pomagać i aby osoba z większą wiedzą poprawiła błąd osoby z mniejszą wiedzą.
Może zróbmy forum na zasadzie "Elektrody", gdzie jak nie jesteś guru to najlepiej milcz... :-/
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Mondeo MK4/S-max automatyczne włączanie grzania szyb jest "w opozycji" do posiadania nagrzewnicy PTC. Jak jest (włączona w konfiguracji) nagrzewnica PTC, to automatyczne grzanie szyb nie jest aktywne.
To ja jeszcze rozszerzę Twoją wypowiedź. Oprócz PTC to samo dotyczy Webasto. Mam Webasto skonfigurowane jako dogrzewacz + ogrzewanie postojowe i u mnie grzania szyb nie załącza.
Mimo wszystko dziękuję za bezinteresowne podanie rozwiązania "problemu".

Bump:
Cytat:
Napisał lotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szukałem troszke kabelkow w necie i trochę szkoda mi 200 pln na wyłączenie jednej uciążliwe opcji
Przyjedź do mnie to zrobię Ci to po koleżeńsku za free.
Kontakt na PW.

Ostatnio edytowane przez radkor ; 01-01-2019 o 18:41
radkor jest offline   Odpowiedź z Cytatem