View Single Post
Stary 06-01-2019, 16:17   #242
lampa naftowa
ford::average

Model: Mondeo IV
Silnik: TDCI 1997 cm3
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Skutki zaślepienia zaworu EGR w 2.0 TDCI 140 km

Cytat:
Napisał lotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prawda jest taka, ze do puki będziemy "klepać po ramieniu" i pochwalac druciarstwo i mówić im, super że wyciales dpf, czy super ze przykleiles na gila z nosa blaszke do egr-u, do puty takie osoby nie będą się z tym kryć i beda traktowac to jak wymiane filtra powietrza. Jest na to cicha akceptacja społeczna, ale jak widać coraz mniejsza. Mam nadzieję, ze lewaki, prawaki, czy srodkowi wezmą się za to porządnie i zakończą trucie ludzi raz na zawsze ( przynajmniej w kwestii pojazdów osobowych).
uważam, że wszelkie modyfikacje aut są Ok - po warunkiem, że nie trujesz, narażasz na niebezpieczeństwo, okradasz , ... innych ludzi - takie zachowania powinny być społecznie piętnowane.
Przykład z nieco innego obszaru - dawno temu gdy wchodziły mierniki/wskaźniki zużycia ciepła na kaloryferach jeden "sprytny" pan klarował mi jak on sobie z tym miernikiem "radzi" - gdy mu objaśniłem, że mnie w ten sposób okrada - gościu zdębiał... nie rozumiał, że zdejmując ( a przed odczytem ponownie montował) ten miernik okradał pozostałych mieszkańców. Oczekiwał chyba , że go pochwalę za ten jego spryt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)))
lampa naftowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem