Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 06-01-2019, 22:36   #348
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał a4tech Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Nie ma co drzeć kotów...
Paweł - jesteś moim bardzo dobrym kolegą i znakomicie wiem jak wiele umiesz i możesz. Do tego potrafisz się dzielić tym co osiągniesz. Niektórzy nawet twierdzą, że należymy do jednego "kółka różańcowego"... Ja tam nie umiem się szczerze mówiąc posługiwać tym rekwizytem, ale kto wie - na starość różnie bywa...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Faktem jest, że nazewnictwo pakietów uległo drastycznej zmianie i teraz nie da się posłużyć dotychczas nabytą wiedzą w celu znalezienia linku.

Generalnie - to naprawdę żaden wstyd współpracować z różnymi ludźmi i wykorzystywać wiedzę wzajemnie sobie przekazaną. Absolutnie nie zarzucam Ci, że - jak niektórzy inni - "podszedłeś Włocha by go wydymać"... Wiem tylko, że Włoch ma faktycznie bardzo sprytny sposób podglądu zmian na serwerze Forda dzięki znajomości technologii Azure i stąd jestem w stanie uwierzyć iż mógł "wyłapać" istotną (nawet drastyczną...) zmianę sposobu nazewnictwa pakietów "ładowanych" na serwer.

Resztę uzgodnijcie sobie z Włochem.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Auron.jpg (55.5 KB, 145 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 06-01-2019 o 22:54
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem