Cytat:
|
...Nie ma co drzeć kotów...
|
Paweł - jesteś moim bardzo dobrym kolegą i znakomicie wiem jak wiele umiesz i możesz. Do tego potrafisz się dzielić tym co osiągniesz. Niektórzy nawet twierdzą, że należymy do jednego "kółka różańcowego"... Ja tam nie umiem się szczerze mówiąc posługiwać tym rekwizytem, ale kto wie - na starość różnie bywa...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Faktem jest, że nazewnictwo pakietów uległo drastycznej zmianie i teraz nie da się posłużyć dotychczas nabytą wiedzą w celu znalezienia linku.
Generalnie - to naprawdę żaden wstyd współpracować z różnymi ludźmi i wykorzystywać wiedzę
wzajemnie sobie przekazaną. Absolutnie nie zarzucam Ci, że - jak niektórzy inni - "podszedłeś Włocha by go wydymać"... Wiem tylko, że Włoch ma faktycznie bardzo sprytny sposób podglądu zmian na serwerze Forda dzięki znajomości technologii Azure i stąd jestem w stanie uwierzyć iż mógł "wyłapać" istotną (nawet drastyczną...) zmianę sposobu nazewnictwa pakietów "ładowanych" na serwer.
Resztę uzgodnijcie sobie z Włochem.