Cytat:
|
...Natomiast kolejna mapa (jeśli przyrost będzie podobny jak między F6.1 - F7 - F8 po ponad 2GB miedzy wersjami) będzie "bez szans". ...
|
W kontekście tamtej wypowiedzi "dowód w sprawie"...
Po zainstalowaniu mapy F8 na Sync3 32GB z obciętym wg poprzednio opisanego zakresu ("małe języki europejskie" - out...) systemowym VC oraz "starym", przyciętym na maxa tylko do PL pakietem językowym mapy z wersji F7 (Ci co powinni wiedzą, że nie ma na razie poprawnego pakietu językowego mapy F8...), zostało wszystkiego na partycji 'images' ok. 150MB wolnego miejsca... Nawet jeśli by przyciąć systemowy VC o resztę języków i zostawić jedynie ENG i PLP, to uzyska się z 500MB. Więc przyszła mapa F9 ma szansę fizycznie zmieśćić się w Sync3 32GB jeśli nie urośnie prawie wcale w stosunku do F8. Mało prawdopodobne.
[...]
BTW - ten obrazek pokazuje, że z dużym prawdopodobieństwem zostawiłem sobie za mało miejsca na przygotowanie pakietu językowego mapy F8 jak tylko taki poprawny pakiet zostanie położony na serwerze... No cóż - jeśli będzie trzeba jeszcze raz przegenerować oba pakiety językowe - to przegeneruję...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to u mnie - partycja 'images' zamontowana jest na /fs/usb1
BTW2 - jak już mam wszystko pomontowane, to dla ciekawych zawartość partycji logów Sync3 (ostatniej, najmniejszej). Ot tak, by sobie można było popatrzeć...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.