Odp: Modyfikacje dołożenie Kamery Cofania
Witam. Pierwszy raz jestem na forum Forda, ale proszę o pomoc, ogólnie to z mam Passata b6 w którym robię różne modyfikacje wraz z kamerą cofania i elektryczna klapa itp, ale nie o to chodzi. Rozchodzi się o to że prezes u mnie we firmie ma Forda Mondeo z 2015 roku kombi z sync 2 czujniki parkowania przód tył klapa nie elektryczna ale czuję że też to będzie w przyszłości chciał i chce sobie dołożyć kamerę cofania z liniami skretnymi. Prośba taka czy moglibyście mi napisać co dokładnie potrzebuje kupić i jakie piny przełożyć we wiazkach bo co tam pisało, bo czytałem trochę cały temat i się troszkę pogubiłem. napewno wiązki kamerę i moduł żeby linie skrecały. Z kodowaniem już mniej więcej wiem co i jak ale miło by było jakby też coś ktoś napisał i czy coś jeszcze, najlepiej jakby były numery bo pewnie będzie zamawiał przez ASO w końcu go stać.
A co najlepsze mówiłem żeby zadzwonił do ASO i się spytał czy oni by mu nie zamontowali to powiedzieli ze za 1500zł i to będzie zwykła kamera bez lini skretnych a co najlepsze i to mnie rozbawilo że zamontują mu między czujnikami parkowania w zderzaku. Z góry dzięki i Pozdrawiam
|