@
niko123
Piszesz, że wierzymy w bzdury z internetu a sam wspominasz o rankingu TUV albo artykule w Auto Świat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dla mnie test omówiony w filmie pana Jacka jest rzetelny i pokazuje stan faktyczny - ocynk wykonywany przez Mazdę jest na poziomie Opla Kadetta albo Golfa III z lat 90
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to, że rdzy nie widać gołym okiem nie znaczy, że coś tam gdzieś głęboko się nie dzieje. I tak jak pisałem wyżej - dla pierwszych właścicieli to nie jest raczej żaden problem. Gorzej będą mieli ci, co będą mieli 10+ letnie egzemplarze.
Odnośnie VW, to widziałem mnóstwo rdzewiejących egzemplarzy Paska B6, Audi A4 B7, Touranów itp. itd. co pokazuje, że VW ma ogólnie duży problem z rdzą - albo samochody składane są z 3 przystanków