Temat: [Fiesta 2001-2008] Wyłącznie składania lusterek z pilota
View Single Post
Stary 10-01-2019, 20:01   #9
slawomirro
ford::professional

Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Wyłącznie składania lusterek z pilota

zatańcz i zaśpiewaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a serio to nie pytaj tu, tylko pisz do Niego na priv.

Natomiast niedawno dostałem odpowiedź na moje pytanie adresowane do Forda dlaczego ten funkcje były nieaktywne, choć przetłumaczone na Polski.
(spalanie chwilowe/wyłączanie składania lusterek w menu/ustawianie świateł powitania). No i po 3 miesiącach od zapytania dostałem odpowiedź, że to była opcja dodatkowo płatna u dealerów Forda.
Nie napisali ile, a kolejnych miesięcy nie chce mi się czekać na odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast z wydrukowanym emailem pojechałem parę dni temu do Bemo Motors (ASO Forda w Warszawie), gdzie po małym zamieszaniu i próbie uzgodnienia stanowiska, nikt nie był w stanie odpowiedzieć mi czy faktycznie tak było. Zwyczajnie tego nikt tam nie pamięta, a dokumentów sprzed 11 lat dziś nie mają.
slawomirro jest offline   Odpowiedź z Cytatem