View Single Post
Stary 11-01-2019, 12:17   #38
Kill3rReaper
ford::beginner

Imię: Maciej
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: TC Performance Łódź- macie jakieś opinie??

Cytat:
Napisał Odene Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Double post!
I jak, robił ktoś coś u nich ostatnio? @Kill3rReaper skusiłeś się na ich usługę?
Tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem odpisać co i jak, ale trochę problemów z autem było (skrzynia padła) i tak się to wszystko odwlekło.
Generalnie jest OK. Jeszcze jestem umówiony na podjechanie na zmianę jednej rzeczy, bo moja ingerencja w regulację gruszki trochę chyba przeszkodziła w uzyskaniu odpowiedniego wyniku, w każdym razie na ten moment mam 270KM i 390Nm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla spokoju sumienia wymienię jeszcze zawór DV i wtedy podjadę do TC Performance i zobaczymy jak będzie, bo moment obrotowy chciałem mieć w okolicach ~420 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W każdym razie soft był przygotowywany konkretnie pod mój silnik. Jak już będzie wszystko skończone na cacy to wrzucę wykres i opiszę już bardziej szczegółowo. Jak na razie duży plus dla TC Performance za podejście do klienta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kill3rReaper jest offline   Odpowiedź z Cytatem