Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 15-01-2019, 17:38   #964
Pzwmichal
ford::average

Imię: Michał
Model: Transit
Silnik: 2,4 TDCI 135KM
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Witam po przerwie, przyszedł czas rozstania się z Transitem 2,4 Tdci 137 H9FA, który o dziwo po dwóch remontach silnika sprawuje się teraz dobrze.
Niestety ruda zjadła mi całą podłogę i progi i nie mam zamiaru tego robić.

Jeśli chodzi o właściwości transportowe T350 to powiem, że mój przewiózł miliony ton na krótkich odcinkach. Aktualnie pojawiło się ogłoszenie nowego Transita z minimalnym przebiegiem i nie wiem czy wchodzić drugi raz do tej samej stajni ??

https://www.otomoto.pl/oferta/ford-t...-ID6BCTOc.html

Czy te nowe Transity są choć tak samo wytrzymałe jak poprzednicy. Czy będę mógł wozić około 2-3 t na krótkich odcinkach. Jak z trwałością silnika 2.0 131KM - obawiam się, ze może być trochę za słaby do ciężarów. Jak ruda??
No i kwestia samego ogłoszenia, kto sprzedaje auto z takim przebiegiem... muszę go dokładnie oblookać.

Co myślicie??? bardzo oczekuję na Wasze opinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sorry, watek trafił juz do prawidłowego tematu. Mozna usunąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Pzwmichal ; 15-01-2019 o 17:56
Pzwmichal jest offline   Odpowiedź z Cytatem