Temat: [Mondeo 2000-2007] Montaż rejestratora na klapie bagażnika
View Single Post
Stary 15-01-2019, 18:32   #1
Fanatyk19
ford::beginner

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2005
Domyślnie Montaż rejestratora na klapie bagażnika

Witam, posiadam Mondeo MK3 Hatchback. Dostałem rejestrator "lusterko" z dodatkową tylną kamerką i tu jest mój problem gdyż nie wiem jak ją zamontować oraz gdzie przeprowadzić kabel zasilania do tej kamerki.
Wpadłem na pomysł by odkręcić jedną śrubkę od oświetlenia tablicy i do niej przykręcić kamerkę a drugą śrubkę przykręcić po prostu do blachy(zielona kropka) a przewód (zielona linia) przeprowadzić przez dziurkę (na czerwono) która znajduje się przy otwieraniu klapy, jednak tu moje pytanie , czy jest możliwość tą dziurką przeprowadzić kabel ? Dziś zerknąłem i nie wiem czy jest od tej dziurki z drugiej strony jakiś dostęp , rozebrałem plastik od środka tej klapy i nic takiego nie mogłem zauważyć, niestety odpuściłem sobie dalsze próbowanie bo strasznie chłodno. Czy jest ktoś w stanie doradzić ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg kamerka.jpg (92.6 KB, 54 wyświetleń)
Fanatyk19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem