Witam szanowne grono.
Zakupiłem niedawno S-Maxa I polift i próbuję się właśnie zorientować jaką magię zrobił z pasami w 2 rzędzie siedzeń poprzedni właściciel.
Otóż jedyny pas jaki działa poprawnie (wpina się) to pas na środkowym fotelu.
Fotele skrajne mają w skrócie klamry nie pasujące do wpinek. Czy mógłby ktoś z Was porównać lub wysłać zdjęcia swoich klamr i wpinek?
U mnie wygląda to następująco:
klamra na fotelu lewym:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wpinka na fotelu lewym:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Klamra na fotelu prawym:
Wpinka na fotelu prawym:
Wydaje mi się, że jedynie klamra na fotelu prawym jest oryginalna. Pozostałe elementy (wpinki na obu fotelach i klamra na lewym) to jakiś wynalazek nie pasujący do reszty. Czy mógłby ktoś to potwierdzić?
Czy istnieje możliwość wymiany przy lewym pasie samej klamry? Czy konieczna jest wymiana całego pasa?
Jak ja nie lubie takiego druciarstwa!!!!!!!!