Cytat:
...dla innych wystarczy poprawa błędów w kodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Sytuacja jest trochę bardziej złożona...
"Produkcyjnie" (z fabryk) nadal wychodzi wersja 18025 (wytworzona na początku kwietnia 2018 ). Wersja 18261 istnieje od końca września 2018 i na razie "nie weszła do fabryk" - a przynajmniej ja nic o tym nie wiem.
Jest to znaczące albo nie - możemy sobie zgadywać...
Jeśli ja "rwałbym się" do doradzania/odradzania "odpuszczenia" to pewnie puścił bym diff na wersji 18025 i 18261 i spróbował określić na czym polegają różnice pomiędzy tymi kompilacjami. Daje to wtedy jakieś przesłanki do określonego doradzania. A tak to takie sobie "gadanie"...
Specjalistą od tworzenia takich diff'ów jest Paweł
@
a4tech
i można go poprosić o jakieś nakreślenie zauważonych różnic.
Jak będzie mi się jutro chciało posiedzieć te 2-3 godzinki to też takiego diffa mogę spróbować wygenerować i powiedzieć coś sensownego a nie odczucia...
Ja ze swojej strony jestem jednak zwolennikiem rozpowszechniania tego co nowsze - czyli trochę ten Twój tok myślenia z cytatu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.