View Single Post
Stary 19-01-2019, 22:58   #1747
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał robo007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...dla innych wystarczy poprawa błędów w kodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sytuacja jest trochę bardziej złożona...
"Produkcyjnie" (z fabryk) nadal wychodzi wersja 18025 (wytworzona na początku kwietnia 2018 ). Wersja 18261 istnieje od końca września 2018 i na razie "nie weszła do fabryk" - a przynajmniej ja nic o tym nie wiem.
Jest to znaczące albo nie - możemy sobie zgadywać...

Jeśli ja "rwałbym się" do doradzania/odradzania "odpuszczenia" to pewnie puścił bym diff na wersji 18025 i 18261 i spróbował określić na czym polegają różnice pomiędzy tymi kompilacjami. Daje to wtedy jakieś przesłanki do określonego doradzania. A tak to takie sobie "gadanie"...
Specjalistą od tworzenia takich diff'ów jest Paweł @a4tech i można go poprosić o jakieś nakreślenie zauważonych różnic.
Jak będzie mi się jutro chciało posiedzieć te 2-3 godzinki to też takiego diffa mogę spróbować wygenerować i powiedzieć coś sensownego a nie odczucia...
Ja ze swojej strony jestem jednak zwolennikiem rozpowszechniania tego co nowsze - czyli trochę ten Twój tok myślenia z cytatu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 19-01-2019 o 23:05
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem