Jesteś gazownikiem albo mechanikiem silników? Porozmawiaj z gazownikami co sądzą o gazie w fordzie i jak ich śmieszy jakiś lubryfikator itd. Porozmawiaj z gaziarzami.
Dac ci namiar do najlepszego zakładu na podkarpaciu od 30 lat ? Tam możesz zaczerpnąć opinii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a nie jakieś googlowskie janusze.
Wiesz , że nubirą zrobiłem 200 kkm na gazie i nikt nawet wtedy nie pomyślał o luzach ? Do dziś jeździ, a już 10 lat jak sprzedalem.
A z tym nieodpalaniem na ciepłym czy zimnym to z reguły czujnik lub układ paliwowy . Czytam tematy.
Dlaczego jest tu np 2 czy 3 osoby ze swoimi teoriami od wielu lat , w ogóle nie uzasadnionymi przykładami?
Uważasz, że mój silnik z przebiegiem 100 kkm i rocznym gazem jest już szrotem bo do forda gazu się nie zakłada? I to bez lubryfikatora bo gaziarze się z tego śmieją?
Piszą tu ludzie którzy robią po 200 kkm na gazie i wg Ciebie powinni mieć już z piąty silnik bo nie sprawdzają luzów co 10 tysięcy .
Mam kolegę który 10 lat jeździ Focusem mk1 na gazie. I zapytany o luzy otwiera oczy . Stan samochodu idealny