Temat: [Focus 2004-2008] Instalacja lpg - czy zakładać
View Single Post
Stary 20-01-2019, 12:41   #9
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Instalacja lpg - czy zakładać

Jesteś gazownikiem albo mechanikiem silników? Porozmawiaj z gazownikami co sądzą o gazie w fordzie i jak ich śmieszy jakiś lubryfikator itd. Porozmawiaj z gaziarzami.
Dac ci namiar do najlepszego zakładu na podkarpaciu od 30 lat ? Tam możesz zaczerpnąć opinii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a nie jakieś googlowskie janusze.

Wiesz , że nubirą zrobiłem 200 kkm na gazie i nikt nawet wtedy nie pomyślał o luzach ? Do dziś jeździ, a już 10 lat jak sprzedalem.

A z tym nieodpalaniem na ciepłym czy zimnym to z reguły czujnik lub układ paliwowy . Czytam tematy.

Dlaczego jest tu np 2 czy 3 osoby ze swoimi teoriami od wielu lat , w ogóle nie uzasadnionymi przykładami?

Uważasz, że mój silnik z przebiegiem 100 kkm i rocznym gazem jest już szrotem bo do forda gazu się nie zakłada? I to bez lubryfikatora bo gaziarze się z tego śmieją?

Piszą tu ludzie którzy robią po 200 kkm na gazie i wg Ciebie powinni mieć już z piąty silnik bo nie sprawdzają luzów co 10 tysięcy .

Mam kolegę który 10 lat jeździ Focusem mk1 na gazie. I zapytany o luzy otwiera oczy . Stan samochodu idealny

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 20-01-2019 o 12:52
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem