Cytat:
|
Mogłeś za to się zabrać sam bo to nie było trudne i byłoby doświadczeniem na przyszłość
|
Wolałem zostawić to osobie, która ma to w jednym palcu.
@
tedi_k
jest nabliżej więc skierowałem się do niego. Po za tym byłem już raz u kolegi z inną sprawą i wszystko było merytorycznie i konkretnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czasami nie warto kombinować. Wziąłem sobie do serca maksymę, która powtarzali koledzy w mojej pierwszej pracy. "Jak się nie znasz, to się nie (cenzura)".
Bump:
Cytat:
|
Fakt. Rozkojarzony jestem.
2) "Z fabryki" (od zawsze) masz aktywowaną w liczniku obsługę czujnika poziomu płynu spryskiwaczy. To, że nie zauważyłeś, że działa - cóż człowiek nie zwraca uwagi nie na takie "drobnostki".
|
Brakło tego płynu już klika razy od odbioru samochodu i narzekałem, że nie mam głupiego czujnika i informacji zwrotnej w samochodzie. Wychodzi na to, że źle połączyłem fakty pojawienia się informacji z aktualizacją. Cieszę się, że teraz samochód podpowiada mi, iż płyn się kończy oraz to, że wskazuje wszystkie wartości średniego spalania, a nie skacze pomiędzy 7,1-7,3 oraz 6,5-6,7, w obu kierunkach.