Temat: [Ogólne] SYNC2 z Polskim lektorem :)
View Single Post
Stary 21-01-2019, 20:27   #219
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

Nie ma sensu pisać tego na PRIV. To nie są pieniądze dla mnie, więc napiszę tu by wszyscy mogli znaleźć info.
Mój słowacki kolega płaci Rosjaninowi w euro (jak to na Słowacji), choć Rosjanin chce ruble.
Ja przelewam słowackiemu Koledze w złotówkach. Wszystko jest przeliczane po dość bandyckich kursach PayPala oraz z naliczeniem opłat za przekazanie pieniędzy po stronie przekazującego (wpłacający na mojego PayPala także bierze koszty transferu na siebie - do mnie muszą trafić podane sumy. Sponsoruję moim czasem ale nie pieniędzmi).
Skracając:
- sam mirrorlink to koszt ok. 85 euro - co ja zaokrąglam do 370zł (dziś przed chwilą była obniżka ceny!)
- mirrolink + Navitel to koszt 155 euro - co ja zaokrąglam do 670zł

Przelewa się na mój PayPal z podaniem numeru ESN swojego Sync2. ESN musi być wpisany dokładnie tak, jak wyświetla się na ekranie "Ustawienia"->"Pomoc"->"Informacje o systemie". Tam się to nazywa "Numer seryjny".
Źle wpisany ESN oznacza wyrzucenie pieniędzy w błoto. Pakiet nie da się zainstalować.
W przeciągu 1 - 2 dni dostaje się link do pobrania pakietu instalacyjnego oraz instrukcję instalacji w języku angielskim.
Pakiet należy sobie zachować "na później". Rozpakowuje się go na pendrvie i samodzielnie instaluje u siebie w aucie. Operacja jest bardzo prosta i nie ma potrzeby szukania wsparcie.
Pakiet da się zainstalować jedynie na tym jednym urządzeniu, na które jest dedykowany. Nie ma więc sensu urządzać "koleżeńskich zrzutek" na wspólny pakiet dla kilku...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 21-01-2019 o 20:41
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem