Na początek się przywitam bo to mój pierwszy post tutaj, więc cześć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zamontowałem wczoraj radio ISUDAR na androidzie 8.1 zamiast oryginalnego 6000CD.
Zamawiałem od chińczyka który prosił o zdjęcie deski rozdzielczej więc chyba z tego samo źródła co koledzy wcześniej. Na początku musiałem trochę się pomęczyć żeby zmieścić kable, radio nie chciało się włączyć, trzeba było połączyć czerwone kable ACC, nie działało sterowanie z kierownicy (trzeba połączyć brązowe kabelki KEY1 i KEY).
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie do was, jak zmieniacie godzinę w komputerze samochodu która wyświetla się między zegarami? Zmiana godziny w radiu nie wpływa na godzinę w komputerze samochodu, wcześniej zmieniałem godzinę w oryginalnym 6000CD i godzina zmieniała się też w samochodzie na zegarach (Focus MK2 2010).