Cytat:
@ Lewsey89
- co znaczy pojawiła się po 9 miesiącach? Dokładałeś, czy przez 9 miesięcy nie chodziła?
|
Przez 9 miesięcy od odbioru samochodu kontrolka nie wskazywała kończącego się płynu oraz nie było, żadnego komunikatu. Płyn skończył mi się wielokrotnie, i dowiadywałem się o tym, kiedy przestawł lecieć na szybę. Na kontrolki patrzę bardzo uważnie. Łąpię się na tym, że zapala się rezerwa i od razu poruszenie: " Co się zepsuło?". Jeźdzę dieslami, tankuję do pełna więc rzadko zapala się rezerwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
tedi_k
sprawdził i napisał, że mam czujnik zamontowany w fabryce i jest aktywny. Już nie doszukuję się dlaczego nigdy wcześniej nie było informacji, a teraz jest. Cieszę się tym, że jest funkcja, której mi brakowało. Mój samochód ma jakieś humory. Latem gdy zaparkowałem samochód na włączonej wentylacji foteli to uruchomił się z podgrzewaniem(2 razy).Wczoraj samoistnie włączyło się podgrzewanie kierownicy po uruchomieniu. Gdyby był fizyczny przycisk do podgrzewania to pomyślałbym, że przez przypadek wcisnąłem. Pomyślałem, że -10 i Mondeo chce mi zrobić dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie doszukuję się już problemów. Spokorniałem i przyjmuję strategię ASO w myśl zasady "Nie ma błędu, nie ma usterki"