Cytat:
|
Przedwczoraj udało mi ...
|
"Tylu zadowolonych kolegów z tym jeździ", ale dopiero Koledze Janowi chciało się napisać parę słów "jak to (On) widzi"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak to zwykle jest - jak ktoś zachowuje się porządnie (płaci twórcy moda) to i zazwyczaj jest życzliwy wobec innych... Nie żal mu czasu by poświęcić chwilę na opis własnych wrażeń...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brawo
@
Focuss-F1
!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - używasz widzę porządnego sprzętu, bo twoje zdjęcia takie jakieś ostre...
Powyżej Twojego, w poście
https://forum.fordclubpolska.org/sho...&postcount=232 ktoś używa totalnego badziewia - toteż "szarość widzę"... parafrazując klasyka...
Odnosząc się natomiast do twojej uwagi:
2. Nie ma opcji szybkiego przełączania (chyba że ja nie znalazłem) między sync2 a mirrorlink w celu np. zaminy wentylacji, żródła audio.... tylko trzeba wyjść i jeszcze raz się łączyć od nowa.
trzeba wyraźnie stwierdzić, iż jest to raczej niemożliwe technicznie w tego typu rozwiązaniu. Wynika to z tego, że EasyConnect nie jest rozwiązaniem zintegrowanym z Sync2. Jest to zupełnie oddzielny program, przejmujący pełną kontrole nad Sync2 i "wyłączający" inne funkcjonalności... To jest trochę tak, jak gdybyś oczekiwał, że w trakcie gdy kamera cofania ma włączony obraz w trakcie wrzucenia biegu wstecznego, da się z Sync2 (z Sync3 także...) wybrać telefon czy z ekranu zmienić nastawy klimatyzacji. Dokładnie z tego samego powodu nie jest to wykonalne. W obu przypadkach interfejs Sync2 (Sync3) jest nieaktywny, bo "przykryty" inną funkcją.
Tak więc to Twoje spostrzeżenie nie należy klasyfikować jako "wada" a raczej jako "cecha konstrukcyjna". Przykra, ale nie do uniknięcia.