Cytat:
|
mike_misza czy to jest Twoje pierwsze auto zza oceanu? Brak blokady jest tal samo normalny jak brak tylnych świateł przeciwmgielnych, radio z nieparzystymi częstotliwościami, przycisk PANIC na kluczyku i wiele innych. Poczytaj forum zanim o cokolwiek zapytasz bo temat ESCAPE'a wałkowany wiele razy ale odpowiedzi nie zawsze znajdziesz bo jest to auto niszowe i mimo wyglądu znacznie różniące się od Kugi. Nawet forumowi znawcy nie znają odpowiedzi na wiele pytań dotyczących ESCAPE'a Up 2013.
|
Powyższe nie jest prawdą, a jedynie domysłem prawdopodobnie spowodowanym niewiedzą, mam Escape 2015 r i wszystkie części jakie kupowałem pochodzą od kugi, zawieszenie, błotnik, łącznik stabilizatora, zderzak, chłodnica, lampy dosłownie wszystko poza napisem na tylnej klapie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., radio trzeba przeprogramować dokupić lampę przeciwmgielną i śmigać o dziwo escape z USA nawet tylne lampy ma przystosowane do EU.
Ale wracając do tematu, wzorem fusiona podejrzewam że kod można odczytać na wyświetlaczu o ile posiada się obydwa kluczyki, gdzieś widziałem filmik i według niego odnalazłem kod w fusionie bo na BCM nic nie było. To chyba ten film był, sprawdzę czy w escape to zadziała.
https://www.youtube.com/watch?v=sm_lnKyfcbU