Temat: [S-MAX 2015- ] Wiadomo coś na temat faceliftingu
View Single Post
Stary 27-01-2019, 13:39   #184
Caribou
ford::average

Imię: Caribou
Model: C-Max // S-Max
Silnik: 1.5 Ecoboost 150A6 // 2.0 Ecoblue 190A8 AWD
Rocznik: 2015 // 2018
Domyślnie Odp: Wiadomo coś na temat faceliftingu

Cytat:
Napisał garry2012 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżdżę obecnie Audi A5 i mój sprzedawca powiedział mi, że Q7 najtaniej w lekko doposażanej wersji to 200 tysiaków z małym hakiem- z rabatami, końcówkę rocznika- 220 tys. - 230 tys., może 250 tys zł. Mam w tym roku budżet w okolicach 150 tys. i nie jest to kwestia tylko podatkowa. Kupić półgołego Q7 zamiast super doposażonego Vignale i dopłacić kilkadziesiąt czy 100 tys. Słaby deal. Jakby Q7 było trochę tańsze to można byłoby się zastanawiać. Sportowa wersja Q7 w dieslu i fajnym wyposażeniu to podchodzi jak nie przekracza 300 tys.

Mam do Was kilka luźnych pytań, będę wdzięczny za odpowiedź:

1) Co myślicie o jasnym wnętrzu w wersji Vignale? Chodzi mi o jasno-beżowe skóry?
2) Czy kupując panoramiczny dach są relingi, czy można zamontować bagażnik dachowy?
3) Na ile lat warto brać leasing 3, 4, 5? Po ilu latach samochód traci najbardziej na wartości? Czy będzie na co zmienić sensownego przy 3 dzieci?
4) Kupując S-Maxa za np. 150 czy 170 tys. za ile mniej więcej będzie można go sprzedać za kilka lat? Orientacyjnie?
5) Jak wyglądają te 2 nowe kolory? Nie mogę ich znaleźć.

Nie ma relingów jak jest panorama ale jakiś bagażnik da się zamontować - gdzieś chyba już było na forum.
Caribou jest offline   Odpowiedź z Cytatem