Temat: [Fiesta 2008-2012] Woda w bagażniku.
View Single Post
Stary 29-01-2019, 17:07   #75
mathkaczy
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Przeciek w bagażniku

Cytat:
Napisał mateush1977 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też miałem wodę w bagażniku. Okazało się, że się zrobiły mikropęknięcia pod tymi listwami na dachu. na długości ok. 50 cm od tyłu auta przesmarowałem silikonem (miałem akurat pod ręką) i zrobiło się sucho...
listw z góry nie zrywałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo jeszcze nie do końca wiem jak są umocowane , tasma , sama ? kołki , nie ma czasem nic przykrecone od strony podsufitki ?
Ford marzy że wszystko trzymać będzie sie na dobre słowo ? jak tam tylko klej to dobrze ze nic na dachowym nie wiozłem

narazie zdemontowałem cały tył, lampy błotnik itp, uszczelniłem otwory pod blotnikiem, klapy dekompresyjne, poszło też uszczelnienie na uszczelnieniu lamp oraz masa uszczelniająca bolla na zgrzewie blach w przedłużeniu własnie listw dachowych, wychodzi że problem musiał być gdzieś tu - spokój jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mathkaczy jest offline   Odpowiedź z Cytatem