Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 04-02-2019, 17:40   #609
Terminator007
ford::average

Imię: Jacek
Model: Ford Ecosport St-Line
Silnik: 1.0 Ecoboost 125KM automat
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał jacusslavus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sorry, że się wcinam, ale wpisując nr vin na ford.pl dostałem komunikat, że "Twoje oprogramowanie nie wymaga aktualizacji. Nie jest wymagane żadne działanie." Natomiast zaraz poniżej dostałem komunikat: "Czas na aktualizację Twojego oprogramowania „Mapy”. Ok. 25.0GB". O co chodzi, czy mam to pobrać? Czy jest sens to instalować?
U mnie też na początku był komunikat że "Nie ma dla mnie kompletnie update" ale potem jeszcze raz odświeżyłem stronę i ściągnąłem software ok 2,7GB . Dzisiaj zalogowałem się na stronę forda globalną bo myślałem że może dostanę trochę lepszą wersję ale dokładnie ściągnął mi się ten sam plik, jota w jotę. 25GB to trochę dużo, wychodzi na to ze to kompletny zestaw map i pełny update. Nie chcę się tutaj wymądrzać ale jest różnica, 2,7GB a 25GB ....... A downloader dał mi komunikat ze strony Ford Polska "Przykro nam, Twój pojazd nie jest kompatybilny z oprogramowaniem „Mapy”..... ( nowe auto... :-) )

Ostatnio edytowane przez Terminator007 ; 04-02-2019 o 17:43
Terminator007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem