Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 04-02-2019, 21:58   #615
Terminator007
ford::average

Imię: Jacek
Model: Ford Ecosport St-Line
Silnik: 1.0 Ecoboost 125KM automat
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał jagred Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualizacja 2 gb to aktualizacja softu,
Dopiero jak zaktualizujecie, bedziecie mieli dostepne aktualizacje map 20gb.
Jak nie wgracie pierwszej aktualizacji, nie dostaniecie map, bo nie zadzialaja na waszej starej wersji

Pobieracie, wrzucacien a pena, wkladacie do auta i tyle. Na poczatku nic sie nie pojawi az w pewnym momencie pojawi sie ze juz koniec i wyjac pena.
Rozumiem że po zakończeniu aktualizacji softu i po wprowadzeniu VIN ponownym na stronie Ford powinny się ściągać mapy na dysk ? Soft uaktualniłem rano ale do chwili obecnej nie pokazuje mi że są mapy do ściągnięcia tylko nadal chce ściągać soft. Plik z pendrive oczywiście wcześniej wgrałem na stronie aby zakończyć ten pierwszy proces tak jak to Ford chciał. A jaki jest numer map do wgrania oficjalnie ze strony Ford ? Bo F8 to chyba wersja beta... Ja mam F6.1, GraceNote ten sam tylko kompilacja poszła w górę. I pomimo wszystkiego i tak mi system pokazuje że nie ukończyłem kiedyś tam aktualizacji i żebym spróbował w przyszłości...
IMG_0607.jpg
IMG_0611.jpg

Ostatnio edytowane przez Terminator007 ; 04-02-2019 o 23:08
Terminator007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem