Temat: [C-MAX 2010-2015] rozłączanie sygnału GSM
View Single Post
Stary 05-02-2019, 22:57   #7
yaris1
ford::professional

Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: rozłączanie sygnału GSM

Cytat:
Napisał pint Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki, czyszczenie Androida zrobione, zmian na lepsze nie ma. Nawiązanie połączenia przez moduł definitywnie minimalizuje schodki . Schodki potrafią się także zupełnie nie pojawić po ponownym połączeniu Nokii z modułem . Jest tylko wskaźnik baterii . Co ciekawe brak schodków nie przeszkadza modułowi zestawiać połączenia. Potem np. odebranie rozmowy przychodzącej potrafi zlikwidować nie tylko schodki ale także siec ( Pani znów o tym informuje) .
Czyli radosny cyrk bez żadnych prawidłowości .
Myślę jednak ,ze to nie wina Androida dziewiątego bo podłączyłem do modułu swój telefon ( HTC Z Androidem ósmym) i schodki nie pojawiły się w ogóle.
Ale za to moduł zestawia połączenia .
Czyli nasz C-max dostarcza dodatkowej rozrywki podczas jazdy i chyba tak musi zostać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie szukaj przyczyny w samochodzie tylko w telefonie. Wersja Bluetooth w telefonie komórkowym może być niekompatybilna z samochodem poszukaj na XDA rozwiązania. Dlaczego stwierdzam że telefon bo Samsung poprawnie się łączył.
yaris1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem