Jeśli ktoś chce się bawić już z "wczesną betą" - to proszę bardzo -
https://www.dropbox.com/s/4thhvagacx....2-TK.apk?dl=0
Ten klient mirrolika działa poprawnie. Ma jakieś 10% "chińskich krzaków" zamienione na tekst polski, więc szału nie ma. Zawsze jednak patrzy się na to przyjemniej.
Będą się pojawiały kolejne wersje - będzie ciekawiej.
Ważna uwaga - trzeba odinstalować "chińskiego" klienta mirrorlinka, bo ma on nazwę androidową po chińsku, a ja tego tu udostępnionego nazwałem EasyConnect - więc jest "inny". Pożytek choćby z tej zmiany jest taki, że na liście wszystkich aplikacji zainstalowanych w telefonie zniknie "krzaczasto" podpisana ikona.
Zastrzeżenie: udostępniam jedynie na potrzeby użytkowników forum. Nie życzę sobie "komercyjnego wykorzystania" tej i następnych wersji. W szczególności uprzejmie proszę Kolegę Tomka
@
leszcz
by swoich "licznych kolegów nieaktywnych na forum, którzy są zadowolenie ze wzbogaconych Sync2" nadal traktował swoją "inną wersją, co do której nie ma zielonego światła". Moja niech pozostanie dla "aktywnych na forum". To tak coby nie było niedopowiedzeń.
Na koniec jeszcze słowo wyjaśnienia - "dlaczego na kafelku telefonu ciągle są te 2 chińskie krzaki". Otóż te "2 chińskie krzaki" na tym kaflu to dokładnie słowo "Telefon" w chińskim uproszczonym. Niestety chińscy programiści nie grzeszą pedantyzmem i mimo, że w 'strings' jest 'phonename' (w wartości miała owe 'krzaki', zamieniłem na 'Telefon') i odpowiedni layout definicji kafla nawet odwołuje się do tego (przetłumaczonego) 'phonename', to na kaflu z uporem godnym lepszej sprawy ciągle wyświetla się ''电话". Wniosek z tego jeden - zahardkodowali to w metodzie javy. A tam na pewno nie będę sięgał i grzebał. Czyli ćwiczymy podstawy chińskiego: "电话" to "telefon". Proszę powtórzyć i zapamiętać.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - zapomniałem dodać wymowę: "电话" wymawia się 'Diànhuà'
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.