Temat: [Ogólne] SYNC2 z Polskim lektorem :)
View Single Post
Stary 07-02-2019, 00:24   #306
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

Ostrzegałem, że będzie trzeba "nadążać"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaprzągłem do pracy chińskiego OCR ze screenshotów i od razu szybciej poszło znajdowanie tekstów "widocznych" w gąszczu tych "nieistotnych krzaków"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Udało się 'zrobić ludzkim' prawie cały setup programu.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie zaprzągłem do tego drobnego projektu żadnego SCCSa, więc 'nowsze wersje' trzeba rozpoznawać po dacie.

https://www.dropbox.com/s/uy48828om6....2-TK.apk?dl=0

Zważywszy na tempo 'polonizacji' tych wersji nie powinno być zbyt wiele...

BTW - jak na 'emeryta', któremu java powinna się raczej kojarzyć ze snem a Kotlin z producentem przecieru pomidorowego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., to muszę sam sobie udzielić pochwały, że poszło to sprawnie i szybko...
Oby z pożytkiem dla 'forumowiczów'Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW Piotrze @totek2 - ponieważ niektóre z tych opcji nie zaznaczonych jako (CN) (nieużyteczne u nas inaczej...) nie są nijak oczywiste - zerknij proszę czy coś sensownego się dzieje po ich zmianie (np 'Motyw' jasny, ciemny, automatyczny...).

BTW2 - to co zostaje w 'chińskich krzakach' bałaganiarscy chińscy programiści zahardkodowali w metodach java i nie będę z tym walczył...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 07-02-2019 o 01:15
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem