Ostrzegałem, że będzie trzeba "nadążać"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaprzągłem do pracy chińskiego OCR ze screenshotów i od razu szybciej poszło znajdowanie tekstów "widocznych" w gąszczu tych "nieistotnych krzaków"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Udało się 'zrobić ludzkim' prawie cały setup programu.
Nie zaprzągłem do tego drobnego projektu żadnego SCCSa, więc 'nowsze wersje' trzeba rozpoznawać po dacie.
https://www.dropbox.com/s/uy48828om6....2-TK.apk?dl=0
Zważywszy na tempo 'polonizacji' tych wersji nie powinno być zbyt wiele...
BTW - jak na 'emeryta', któremu java powinna się raczej kojarzyć ze snem a Kotlin z producentem przecieru pomidorowego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., to muszę sam sobie udzielić pochwały, że poszło to sprawnie i szybko...
Oby z pożytkiem dla 'forumowiczów'
BTW Piotrze
@
totek2
- ponieważ niektóre z tych opcji nie zaznaczonych jako (CN) (nieużyteczne u nas inaczej...) nie są nijak oczywiste - zerknij proszę czy coś sensownego się dzieje po ich zmianie (np 'Motyw' jasny, ciemny, automatyczny...).
BTW2 - to co zostaje w 'chińskich krzakach' bałaganiarscy chińscy programiści zahardkodowali w metodach java i nie będę z tym walczył...