View Single Post
Stary 07-02-2019, 10:44   #1
Adidoes
ford::beginner

Imię: Adrian
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 107kW/143KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Regulator podgrzewania siedzenia pasażera - nie da się obniżyć mocy.

Witam wszystkich,

mam kłopot z przyciskiem od regulowania mocy grzania w fotelu pasażera z przodu.
Wracając po zakupie auta z niemiec sprawdzałem obydwa przyciski i działaly. Na następny dzień gdy jechałem już z pasażerem, włączyłem mu grzanie fotela i nie dało się już tego wyłączyć, dla fotela kierowcy wszystko jest ok (teraz jeżdżę z ustawionym grzaniem pasażera na pełną moc - w zimę da się przeżyć ale jak się zrobi cieplej to będzie sobie można zrobić pewnie jajka na twardo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).

Przeglądałem dokumenty z serwisu od poprzedniego właściciela i dawno temu chyba ten przycisk był zalany i był wymieniany w serwisie forda. Miał ktoś z was może taką awarię i zna sposób jak można to naprawić lub sprawdzić możliwości co mogło się zepsuć?
Nie znam się na elektryce samochodowej i nie chcę sam metodą prób i błędów szukać przyczyny bo mogę coś popsuć a dla mnie to auto jest jak perełka prosto z salonu i chciałbym dobrze o nie dbać żeby wszystko było sprawne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Szukałem jakiegoś tematu związanego z tą usterką ale nie znalazłem, jeśli jest taki temat a ja poprostu jestem jeszcze zbyt cienki w obsłudze forum to przepraszam za spam.
Adidoes jest offline   Odpowiedź z Cytatem