View Single Post
Stary 08-02-2019, 20:26   #2113
pawex01
ford::average

Model: S-max
Silnik: 1,6 Ecoboost
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał CasualLounge Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie! Problem by załatwiła alufelga 18". A 17" przy profilu 50 te kółka znikają, jakby były założone od innego samochodu. Wiadomo, dla jednego priorytetem dla wyglądu jest niski profil - dla mnie akurat wypełnienie nadkola.

PS. Odnośnie chwiejności. Przy silniku 2.0 i skrzyni 5-biegów osiągi tego silnika są tak żenujące, że chyba nie da się wybić z toru tej budy. To moja pierwsza benzyna bez turbo.
Zastanawiałem się, nad zakupem felg 18''. Jak zobaczyłem ich ceny i ceny nowych opon to odechciało mi się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam oryginalne felgi 17'' - zakupiłem na zimę nowe oponki i teraz czeka mnie zakup kompletu na lato, będę przekładał same opony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak będziesz szukał zamienników opon, zerknij na pierwszy lepszy kalkulator zamienników opon - zawsze to łatwiej dobrać, żeby nie mieć przekłamań licznika itp. Pozdro
pawex01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem